Злочинницю, яку 16 років ловили - спіймали у Познані в аеропорту

Злочинницю, яку 16 років ловили – спіймали у Познані в аеропорту

Офіцери прикордонної охорони у міжнародному аеропорту в Познані — Лавиця за допомогою Інтерполу затримали 57-річну мешканку Кротошинського повіту, яка переховувалась від кримінальної відповідальності у Англії. Жінку прямо з аеропорту «Poznan – Ławica» забрали у слідчий ізолятор. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Протягом 16 років вона уникала здійснення правосуддя.

У 2005 році, за інформацією сектору зв’язків з громадськістю воєводської поліції, правоохоронці порушили відносно затриманої кримінальну справу за підроблення документів, кредиту, фальсифікація документів і використання їх як автентичних і численних шахрайств.

У змові ще з двома людьми, жінка оформляла фальшиві доручення на продаж квартир. За скоєний злочин їй загрожувало до п’яти років в’язниці, але вона втекла за кордон.

За словами начальника поліції Кротошина підозрювана виїхала до Лондону та роками (6 років) там переховувалась. З аеропорту в Познані — Лавиця втікачку доправили до слідчого ізолятора, де вона буде до завершення досудового розслідування.

Після консультації з підрозділом, який проводив обшук, 57-річну жінку перевели в поліцію Познані.

Тільки цього року співробітники Департаменту прикордонного патрулювання Надоджа вже затримали 155 осіб, яких шукали судові органи або правоохоронні органи.