Знаєш його? Телефонуй у поліцію! Шукають нападника у Львувку Шльонскому (+відео)

Знаєш його? Телефонуй у поліцію! Шукають нападника у Львувку Шльонскому (+відео)

Поліція шукає винуватця жорстокого нападу на групу чоловіків у Львувку Шльонському, що у Нижній Сілезії. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Напад стався в ніч з 23 на 24 лютого під одним з магазинів в центрі міста. Камери відеоспостереження зафіксували, як четверо чоловіків спокійно стояли собі під магазином, розмовляли і пили пиво. Аж раптом до них підбігло двоє чоловіків з капюшонами на голові і почали завдавати страшні удари. Зрештою, дивіться відео нижче.

Вже перший удар повалив з ніг одного чоловіка, який одразу ж втратив притомність. Інші мужчини, які стояли поряд, також зазнали ударів. Після цього невідомий нападник витяг з кишені жертви гаманець з грішми і втік.

Як повідомляє поліція, одного з двох злочинців вдалось затримати, проте він вперто не зізнається, хто був його спільником. Саме тому правоохоронці звертаються до всіх, хто зможе упізнати нападника — з фото та відео, і просять неодмінно зателефонувати за номером: 75 64 67 200 і повідомити важливу інформацію у справі, адже злочинець мусить бути покараний.