40 народних депутатів з чотирьох фракцій підписали заяву до СБУ

40 народних депутатів з чотирьох фракцій підписали заяву до СБУ

Кінець ватним гастролерам – нардепи вимагають від СБУ заборонити концерти російських зірок. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Прямий.

40 народних депутатів з чотирьох фракцій підписали заяву до СБУ з проханням припинити концерти “ватних гастролерів в Україні.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат з фракції “Європейська Солідарність” Володимир Ар’єв.

Зокрема, мова йде про в Сєрова і Сюткіна, які виступали в окупованому Криму.

“40 депутатів з 4 фракцій і груп звернулись до СБУ не допускати в Україну подібних персонажів загалом, і зокрема громадян РФ, гастролерів Сєрова і Сюткіна, які вирішили, що можна одночасно вчиняти антиукраїнські дії і отримувати прибутки від концертів в Україні. Хай на Росії співають”, – написав Ар’єв.

Ар’єв також попередив компанію The Security Service of Ukraine, про можливість складнощів під час проведення подібних заходів за участі російських зірок.

“Мушу вчергове попередити The Security Service of Ukraine – у разі вашої бездіяльності, концерти спокійно не пройдуть. Це неважко передбачити”,- підкреслив Ар’єв.

Досить! Якщо виступають перед окупантами в Криму чи підтримують анексію, нема чого їхати заробляти в Україні! 40…

Опубліковано Volodymyr Ariev Четвер, 16 січня 2020 р.

Раніше, російські актори, які підтримали анексію Криму, планують заробляти виступами в Україні, про що свідчить афіша майбутніх театральних виступів.

Нагадаємо, що у Києві скасували лекцію співзасновника російського ресурсу “Такі справи” Миті Алешковського, який висміював євромайдан, називаючи його “жидомайданом” і заявляв, що українську економіку контролює “Газпром”.