Біля арсеналу в Ічні за добу стались три нових пожежі
https://prm.ua/wp-content/uploads/2018/10/ichnya.png-3-1024x683.jpg

Біля арсеналу в Ічні за добу стались три нових пожежі

У районі 6-го Арсеналу Збройних сил України під Ічнею в Чернігівській області ліквідували вже 37 пожеж, зокрема на передодні горіло вже 0,9 гектарів настилу в лісі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Прямий.

У районі 6-го Арсеналу Збройних сил України під Ічнею в Чернігівській області ліквідували вже 37 пожеж, зокрема на передодні горіло вже 0,9 гектарів настилу в лісі. Про це повідомили в прес-службі обласного управління ДСНС.

“Пожежно-рятувальні підрозділи три рази залучалися на гасіння пожежі настилу в лісі на загальній площі 0,9 га поблизу смт Дружба та села Августівка. Всього з початку робіт ліквідовано 37 пожеж (1 на об’єкті, 9 у житловому секторі, 27 настилу в лісі)”, – йдеться в повідомленні.

Також за добу навколо арсеналу знайшли 1157 вибухонебезпечних предметів. Всього з початку робіт вилучили 9578 вибухонебезпечних предметів.

У районі, де сталася надзвичайна ситуація, обстежили 8914 житлових будинків, споруд, об’єктів соціальної сфери та життєзабезпечення із 9713 (91,7%). “За результатами обстежень визначено такими, які зруйновані – чотири будинки в селі Августівка, пошкоджені – 264 будинки, квартири та інші капітальні споруди у 25 населених пунктах. Відновлено 102 будівлі в 21 населеному пункті.

У двох медичних закладах – в Ічні та Парафіївці – та Крупичпільскому відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання одиноких пристарілих громадян територіального центру соціального обслуговування залишається 65 осіб (з них 3 дітей) евакуйованих громадян.

Нагадаємо, що біля Ічні Чернігівської області майже 96% враженої території очищено від вибухонебезпечних предметів.

Раніше “Прямий” повідомляв, що 9 жовтня, о 3:30 з’явилась інформація про пожежу та вибухи на на 6-му арсеналів місті Ічня Чернігівської області.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.