Бізнес-сніданок на тему публічних закупівель в Україні
http://www.pol-ukr.com/wp-content/uploads/2018/04/560ua.jpg

Бізнес-сніданок на тему публічних закупівель в Україні

Практика публічних закупівель в Україні. Проблемні аспекти для Українських та Польських компаній. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польсько-Українську господарчу палату.

Дата проведення: 19 квітня 2018 року

Час: 9:30 – 11:30 

Місце проведення: Київ, БЦ “Іллінський”, вул. Іллінська, 8, 10 під’їзд, 6 поверх

9:30 – 10:00 Визначення дискримінаційних умов у публічних закупівлях
10:00 – 10:30  Легалізації іноземних документів в українських тендерах
10:30 – 11:30 Заплановані законодавчі зміни у публічних закупівлях

Зустріч передбачена передусім для польських учасників українських закупівель. Захід буде проходити у форматах «вільне спілкування + цікава всім тема + неформальний діалог зі спікерами».

Тривалість – 2 години. Робоча мова – українська, за необхідності – переклад польською.

Участь у заході безкоштовна.  

РЕЄСТРАЦІЯ

 Доповідачі:

Олег Новинський – старший юрист  PLP Law Group, має 10-річний досвід юридичної практики та з 2016 року надає юридичний супровід польським та українським компаніям з питань участі у публічних закупівлях в Україні. Автор польськомовного блогу про публічні закупівлі zamowieniapublicznenaukrainie.com

Іванна Мельник –  директор ТОВ “Е-Тендер” – електронного майданчика для проведення публічних закупівель Prozorro (офіційно акредитований учасник згідно законодавчих вимог), комерційних торгів Rialto (закупівлі та продажі для комерційного сектору), аукціонів з продажу та оренди майна (державного, комунального, збанкрутілих банків) Prozorro. Продажі.