Будування потенціалу українських компаній шляхом виходу на польський ринок

Будування потенціалу українських компаній шляхом виходу на польський ринок

21 листопада 2018 року в Польській агенції з інвестицій та торгівлі на вул. Кожум’ятська 14 Б у Києві, відбудеться унікальна подія – бізнес-сніданок під назвою «Будування потенціалу українських компаній шляхом виходу на польський ринок», на яку запрошують юридичну фірму «Тивонюк та Левандовський», яка входить у склад Optimum Consulting Group та Польську агенцію з інвестицій та торгівлі в Києві PAIH S.A. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Керуючого партнера юридичної компанії Tywoniuk & Partners, Директора Центру ринкових аналіз Польсько-української господарчої палати Маріуша Тивонюка.

Уже 21 листопада 2018 року в Польській агенції з інвестицій та торгівлі на вул. Кожум’ятська 14 Б у Києві, відбудеться унікальна подія – бізнес-сніданок під назвою «Будування потенціалу українських компаній шляхом виходу на польський ринок», на яку запрошують юридичну фірму «Тивонюк та Левандовський», яка входить у склад Optimum Consulting Group та Польську агенцію з інвестицій та торгівлі в Києві PAIH S.A.

У зустрічі візьмуть участь: Маріуш Тивонюк, – партнер юридичної фірми «Тивонюк та Левандовський» та Агнєшка Тювонюк, експерт з фінансового та управлінського обліку, голова правління групи OCG.

Під час зустрічі експерти обговорять наступні питання:

– Підготовка процесу входу на зовнішній ринок та його значення в подальшій діяльності

– Інвестування в Польщі, правова база

– Юридичні аспекти керування компанією в Польщі, правда та міфи

– Чи заснування фірми в ЄС є умовою для виходу на цей ринок?

– Будування власної марки або дія через партнерів.

Після зустрічі організатори передбачили час, призначений на задавання індивідуальних питань, а також для розмови з експертами. Завдяки цьому кожен учасник зустрічі зможе поспілкуватися з експертами, які щодня займаються підготовкою процесів виходу на зовнішній ринок та інвестуванням в Польщі. Це також дасть можливість для ознайомлення з деталями, пов’язаними з правовими аспектами ведення бізнесу в Польщі, будування власної марки або діяльності через партнерів.

* Подія безкоштовна. Умовою участі є надіслання до 15.11.2018 р. підтвердження (прізвище, ім’я, електронна адреса, номер телефону учасника та назва і адрес www фірми) на електронну скриньку: [email protected]. Контакт по телефону: +380 96 304 44 19.