Через величезну контрабанду сиру та м’яса на польському кордоні українець втратив свій «мерседес»

Через величезну контрабанду сиру та м’яса на польському кордоні українець втратив свій «мерседес»

Сьогодні вранці, 24 січня, прикордонники Львівського загону виявили в автомобілі українця велику партію контрабандного товару — зокрема, сиру та м’яса. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як згодом з’ясували прикордонники, за кілька днів водій мав святкувати своє 40-річчя. Вочевидь, до того часу вирішив трохи “підзаробити” та запастись продуктами. Повертаючись з Польщі додому, він обладнав схованку у своєму автомобілі «Mercedes Sprinter», — зазначає Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Під час перетину кордону в пункті пропуску «Рава – Руська» чоловік обрав смугу руху «червоний коридор». Проте прикордонники разом з митниками помітили ознаки втручання в конструктивні особливості транспортного засобу. Кмітливий водій обладнав подвійне дно в автівці — а все для того, аби сховати туди продукти харчування – сир та м’ясопродукти різних торгових марок.

«Нелегальний товар», а також автомобіль правоохоронці вилучили. Усього правоохоронці дістали з автомобіля понад 600 кг сиру та майже 900 кг м’ясних продуктів, — зазначає пресслужба Львівського прикордонного загону.