Чи втачено почуття міри та гумору під час президенських перегонів?

Чи втачено почуття міри та гумору під час президенських перегонів?

Що думаєте з цього приводу? Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на сторінку у фейсбуці громадського діяча, блогера, політичного експерта, кандидата юридичних наук, юриста-міжнародника Андрія Смолія.

Цитуємо допис Андрія Смолія:

“СЛУГА КРЕМЛЯ” – новий сезон серіалу тягне на державну зраду!

Схоже клоуни вже повністю втратили будь-яке почуття поваги та розуміння в якій країні знаходяться. Такого українське телебачення ще не бачило.
Вчора на 1+1 вийшов новий сезон “піар-серіалу” Зеленського.

Всі негативні герої розмовляють українською мовою. Відбувається відверте знущання з українських традицій,цінностей, мови. Фактично, патріотів України, владні структури виставляють нацистами та недоумками.
Принижується Єдина Українська Православна Церква.
Як сказано в серіалі “мова не має значення” і це повторюється багато разів.
Зате олігархи, проросійські депутати, сам “бідний-нещасний” Зеленський – всі хороші, всі жертви, всі герої.

Фактично, формуєтьтся викривлена реальність, пропагується “русскій мір” та все що з ним зв’язане.Все українське – нікчемне та фашистське.
Такі серіали тягнуть на державну зраду. Фактично це свого роду сепаратизм. Розкол країни, зазіхання на територіальну цілісність держави, приниження за національною, мовною, релігійною ознаками.
1+1 та Квартал 95 перейшли межу. Вони стали на одну щаблину з Путіним, Кадировим, Сталіним та Гітлером. Вони показали, що буде, коли клоуни дорвуться до влади.
Зеленський ще раз показав своє обличчя. Антиукраїнське, путінське, сепаратистське. Це вже не дно. Це прірва.

І якщо хтось хоче голосувати за Зеленського, то так і скажіть: ми голосуємо за Путіна.
Хто не вірить – дивіться кілька кадрів з нового сезону серіалу. “ написав у фейсбуці Андрій Смолій.

"СЛУГА КРЕМЛЯ" – новий сезон серіалу тягне на державну зраду!Схоже клоуни вже повністю втратили будь-яке почуття поваги та розуміння в якій країні знаходяться. Такого українське телебачення ще не бачило. Вчора на 1+1 вийшов новий сезон "піар-серіалу" Зеленського.Всі негативні герої розмовляють українською мовою. Відбувається відверте знущання з українських традицій,цінностей, мови. Фактично, патріотів України, владні структури виставляють нацистами та недоумками. Принижується Єдина Українська Православна Церква. Як сказано в серіалі "мова не має значення" і це повторюється багато разів. Зате олігархи, проросійські депутати, сам "бідний-нещасний" Зеленський – всі хороші, всі жертви, всі герої. Фактично, формуєтьтся викривлена реальність, пропагується "русскій мір" та все що з ним зв'язане.Все українське – нікчемне та фашистське. Такі серіали тягнуть на державну зраду. Фактично це свого роду сепаратизм. Розкол країни, зазіхання на територіальну цілісність держави, приниження за національною, мовною, релігійною ознаками. 1+1 та Квартал 95 перейшли межу. Вони стали на одну щаблину з Путіним, Кадировим, Сталіним та Гітлером. Вони показали, що буде, коли клоуни дорвуться до влади. Зеленський ще раз показав своє обличчя. Антиукраїнське, путінське, сепаратистське. Це вже не дно. Це прірва. І якщо хтось хоче голосувати за Зеленського, то так і скажіть: ми голосуємо за Путіна. Хто не вірить – дивіться кілька кадрів з нового сезону серіалу. #Я_НЕ_голосую_за_Зеленського#ГолосуюНепоПриколуДолучайтесь до сторінки Андрій Смолій

Опубліковано Андрієм Смолієм Четвер, 28 березня 2019 р.