До 1 вересня всі лікарні мають оприлюднити інформацію про наявні ліки, - Глава Уряду
https://www.kmu.gov.ua/storage/app/uploads/public/5b3/0cb/997/5b30cb99747b0662834464.jpg

До 1 вересня всі лікарні мають оприлюднити інформацію про наявні ліки, – Глава Уряду

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає від керівників обласних та міських управлінь охорони здоров’я, а також керівників лікувальних закладів до 1 вересня організувати можливість висвітлення на своїх сайтах інформації про наявність ліків з подальшим щотижневим її оновленням. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Урядовий Портал.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає від керівників обласних та міських управлінь охорони здоров’я, а також керівників лікувальних закладів до 1 вересня організувати можливість висвітлення на своїх сайтах інформації про наявність ліків з подальшим щотижневим її оновленням. Про це Глава Уряду сказав під час розширеної наради щодо забезпечення громадян лікарськими і медичними виробами.

«Все, що забезпечено по ліках, щотижнево має бути доставлено до людини. Система має працювати, як годинник, і це відповідальність не тільки Уряду, а й місцевих адміністрацій. В регіонах не так багато лікарень, навести порядок можна. Уряд готує рішення про серйозний аудит і ревізію ситуації. Починайте діяти активно, – сказав Глава Уряду. – До 1 вересня всі лікарні мають оприлюднити інформацію про наявні ліки, а далі – щотижневе її оновлення».