Дружина президента Польщі прибула до Львова

Дружина президента Польщі прибула до Львова

До Львова з візитом прибула дружина президента Польщі Агата Корнхаузер-Дуда, у четвер, 6 червня, вона візьме участь у V «Польсько-українському дні дитини», що проходитиме під її патронатом. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

В аеропорту її зустрів міський голова Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною. Він привітав її та запросив оглянути визначні культурні місця й прогулятись вулицями історичної частини Львова. А вже завтра в місті відбудеться V «Польсько-український день дитини» під патронатом Аґати Корнхаузер-Дуди.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

“6 червня, у Львові уже вп’яте відбудеться «Польсько-український день дитини» під патронатом дружини президента Польщі Аґати Корнхаузер-Дуди. Захід організовує Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові. Участь у святі візьмуть близько тисячі дітей, віком від 7 до 13 років. Це діти української, польської, кримськотатарської національностей та діти воїнів АТО зі Львова й околиць”, — зазначено у повідомленні.

Для маленьких гостей свята у театрі ім. Марії Заньковецької покажуть виставу «Пригоди Цапка Матолка», а також ближче познайомлять дітей з історією Львова.

Перша леді Польщі Агата Корнхаузер-Дуда є також громадською діячкою. Вона дочка відомого польсько-єврейського письменника, перекладача і літературного критика.