«Дубайська народна республіка», або де «путлерівці» воюють за «рускій мір»
Дані онлайн радару globe.adsbexchange за 28.02.2022, на якому зафіксований літак російського олігарха олександра абрамова www.pravda.com.ua screen

«Дубайська народна республіка», або де «путлерівці» воюють за «рускій мір»

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну цивілізований світ почав запроваджувати санкції проти держави-агресора. Представники кремлівської еліти натомість тікають з росії, щоб не нести відповідальності за свої вчинки. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Одним із центрів заможної російської еміграції став Дубай. Об’єднані Арабські Емірати жодним чином не засудили дії путіна і надалі більше ніж лояльно ставляться до великих грошей з росії, повідомляє «Українська правда».

Серед  представників кремлівської еліти, що втекли до лояльного Дубаю, «Українська правда» перераховує прізвища депутата пермської міської думи володимира плотнікова, кремлівського пропагандиста і політолога сергія маркова, віце-президента федерації дзюдо росії і одного з найближчих друзів путіна аркадія ротенберга, російського бізнесмена юрія кочеринського, олігарха олкесандра абрамова.

Піля 24 лютого 2022 року Дубай став однією зі схованок не лише для родин пропутінських еліт, а й для награбованих російських грошей.

pravda.com.ua/Д.Н.