КИЇВСЬКІ СПІВАЧКИ ПІДКОРЮЮТЬ ІТАЛІЮ! (фото)

КИЇВСЬКІ СПІВАЧКИ ПІДКОРЮЮТЬ ІТАЛІЮ! (фото)

Ансамбль солістів «Благовість» УАФЕА «Калина» в складі жіночої групи першими з українських артистів виступили на найпрестижнішому Міжнародному фестивалі в місті Равенна разом з хором Асоціації жінок дипломатів Міністерства закордонних справ Італії. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог PR менеджера “Ukrainian Folk Group Kalyna” Ірини Куцевалової.

16 травня 2018 року Ансамбль солістів «Благовість» УАФЕА «Калина» в складі жіночої групи першими з українських артистів виступили на найпрестижнішому Міжнародному фестивалі в місті Равенна разом з хором Асоціації жінок дипломатів Міністерства закордонних справ Італії.

Солісти – Анастасія Хілько, Олена Кумановська, Наталія Жвінкліене. Диригент – Нансі Мілезіс Романо.

Дякуючи ентузіазму і великій роботі Нансі Мілезіс Романо, артисти мали честь виступати в базиліці Сан-Вітеллі в Равенні, побудованій ще в 562 році та знаменитій на весь світ своїми мозаїками. Чарівна аура панувала на фестивалі, як для публіки, так і для артистів!!!

Співачки з Києва вже брали участь у Міжнародному фестивалі «Maggio Barocche» на Сицілії у 2016 році, у концертах в місті Рим у 2017 році, де музична критика та публіка відзначали високий рівень наших співачок та тонке і професійне виконання саме музики Італійського бароко. А в цьому році артистки ансамблю вже виступали в місті Ліон/Франція та місті Стокгольм/Швеція, де підкорили публіку своєю майстерністю.