«Київстар» презентує мобільний додаток для фермерів у восьми областях України
http://landlord.ua/wp-content/uploads/2016/08/zahodnaya2-696x461.jpg

«Київстар» презентує мобільний додаток для фермерів у восьми областях України

Розпочався Національний тур «Київстар Фест», що охопить 10 міст з 8 областей України: Київської, Хмельницької, Вінницької, Черкаської, Кіровоградської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на landlord.ua.

1 серпня розпочався Національний тур «Київстар Фест», що охопить 10 міст з 8 областей України: Київської, Хмельницької, Вінницької, Черкаської, Кіровоградської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької. Протягом першого тижня гостями свята вже стали мешканці м. Сквира, м. Старокостянтинів та м. Волочиськ. Під час заходів відвідувачі знайомляться із мобільним додатком m-Agri, що являє собою практичний помічник для фермерів.

Додаток від «Київстар» m-Agri – це освітній проект для фермерів, який надає не тільки корисну інформацію, а й має практичну цінність для аграріїв. Він буде корисним як для фермерів одноосібників, так і аграріїв, у котрих площа оброблюваних земель до 150 га. Мета m-Agri – надати фермерам інформаційний інструмент для отримання свіжих новин, можливість дізнаватися про ціни сільгосппродуктів. У додатку також наявний окремий модуль «База знань» – певна аграрна енциклопедія за напрямком рослинництво, тваринництво. Окремий модуль – «Smart-помічник». З його допомогою кожен зареєстрований користувач зможе задати питання експерту та отримати консультацію.

«У нашому додатку ми реалізували модуль «Моя громада». Завдяки йому усі користувачі – агрохолдинги, великі фермерські господарства – можуть публікувати власні новини, що будуть відображатися у закритих спільнотах. А також є можливість вести бесіду виключно у цій групі, та вирішувати свої професійні питання. У подальшому плануємо ще запустити агрометеорологічний модуль, завдяки якому фермер, вказавши свої географічні координати, буде отримувати аерофотознімки на весь період вегетації рослин, дізнаватися інформацію про ефективну вологість ґрунту. Не менш затребувані для селян також фінансові сервіси – безготівкові розрахунки, мікрокредитування, – а також торгівельний майданчик, де можна продати свій товар чи щось придбати. Над цими модулями ми зараз працюємо, вони поступово будуть додаватися до наявних функцій і згодом також зможуть приносити користь власникам малих господарств» — розповів Євген Кражан, директор з розвитку бізнеса на корпоративному ринку «Київстар».

Окрім презентації додатку m-Agri, в експо-зоні на «Київстар Фест» представлений ультрасучасний трактор Valtra T1000, з технологічними особливостями якого можна ознайомитися детально.

Програму кількох фестивальних майданчиків підтримують великі аграрні підприємства — Агрохолдинг «МРІЯ» та Група компаній «Укрлендфармінг».

«Завдання «Київстар» – бути ближчим до клієнта та надавати галузеві рішення. І перша ідея щодо того, в яку галузь рухатися – саме сільське господарство. Перед випуском додатку m-Agri ми вивчали, чого саме потребують фермери. Вбачаємо, що в першу чергу необхідно надавати корисну інформацію, знання про галузь. Ми хочемо вибудувати інформаційну платформу, яка об’єднає профільну сільськогосподарську спільноту» — розповів Василь Мунтян, менеджер з впровадження інноваційних рішень «Київстар».

Детальніше про графік туру можна дізнатися на сайті.