Компанії IQ tours займається подорожами та культурною дипломатією.

Компанії IQ tours займається подорожами та культурною дипломатією.

15 березня 2018 року в Італії, в Aeroporti Di Puglia міста Барі, на 14-ому «Workshop», де презентували програму для розвитку культурної, соціальної дипломатії між двома країнами — Італією та Україною. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог засновника та CEO “IQ Consulting” Юлії Коваленко.

Юлія Коваленко – керівник компанії IQ tours, що займається подорожами та культурною дипломатією.

Так, завдяки їй, існують та продовжують створюватися міжнародні проекти, націлені об’єднувати країни та серця людей. Один з таких проектів відбувся 15 березня 2018 року в Італії, в Aeroporti Di Puglia міста Барі, на 14-ому «Workshop», де презентували програму для розвитку культурної, соціальної дипломатії між двома країнами — Італією та Україною.

Нещодавно компанія IQ tours разом з культурною платформою «Ukrainian heart» відкрила власний арт-простір, галерею «KS, 6 Gallery». Урочисте відкриття стало справжньою подією сезону.

«Наша команда давно і успішно реалізовує культурні й мистецькі проекти в Україні та за кордоном, тому відкриття арт-простору було давньою мрією. Лише за останні роки відбулися виставки і пленери в ОАЕ, Йорданії, Греції, Італії, Україні, які проходили за підтримки Посольств, меценатів та представників бізнес-еліти цих країн.

Тож, відкриття KS,6 Gallery — це передовсім можливість зібратися друзям, а ще нагода познайомитися з цікавими людьми», — зазначила Юлія Коваленко, засновник компанії IQ tours.