Крюковський вагонобудівний завод розвиває співпрацю з польськими партнерами.

Крюковський вагонобудівний завод розвиває співпрацю з польськими партнерами.

Попри пандемію COVID-19 та відповідні карантинні заходи Польсько-Українська Господарча Палата (ПУГП) продовжує активно працювати над розвитком польсько-української промислової кооперації та експортно-імпортної та інвестиційної співпраці. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Першого віце-президента Польсько-Української господарчої палати, учасника Українсько-польського Форуму партнерства під патронатом Міністрів закордонних справ Польщі та України Олега Дубіша.

19 червня були раді вітати в офісі Київського представництва ПУГП представників керівництва провідного і одного з найбільших підприємств українського машинобудування –«КРЮКІВСЬКОГО ВАГОНОБУДІВНОГО ЗАВОДУ» (КВБЗ, www.kvsz.com).

В числі іншого обговорили питання просування продукції КВБЗ на польському ринку, потенційні напрямки виробничої кооперації Крюковських вагонобудівників з відповідними польськими партнерами, які вже проявили інтерес до розвитку взаємовигідної співпраці на польському, українському та інших ринках.

Окрема увага була приділена можливій участі КВБЗ в проектах розвитку транспортної і логістичної інфраструктури в т.ч. в Польщі, інтермодальних перевезень, організації джерел фінансування виробничої та експортної діяльності КВБЗ.

Олег ДУБІШ

Фото з сайту: www.kvsz.com