Лещенко: Тимошенко намагається позбутись негативних шлейфів минулого

Лещенко: Тимошенко намагається позбутись негативних шлейфів минулого

Не хочу підігрувати ні одній, ні іншій стороні. Але це не є новиною, що Тимошенко, як і всі інші українські політики, пов’язана з бізнесом і корупцією. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

Не хочу підігрувати ні одній, ні іншій стороні. Але це не є новиною, що Тимошенко, як і всі інші українські політики, пов’язана з бізнесом і корупцією. Про це заявив народний депутат України Сергій Лещенко в ефірі програми Vox populi на телеканалі ZIK.

Глядач програми зауважив, що з великою цікавістю дивився проект «Джокери», де в першій серії розповідалося про Тимошенко. Утім його здивувало, що ведучий програми – Міхеїл Саакашвілі відхрестився від цього проекту. Відтак глядач запитав, невже у програмі була неправда, чи, можливо, на Саакашвілі натиснули?

«Я хочу, щоб Саакашвілі сам коментував свої вчинки. Від себе можу сказати, що Тимошенко, як і всі інші українські політики, пов’язана з бізнесом і корупцією. Вона має знання, як позбутися шлейфу свого минулого і протягом останнього року займається саме цим», – прокоментував Лещенко.

Депутат підкреслив, що не хоче підігрувати ні одній, ні іншій стороні. Утім зауважив, що Тимошенко зараз має високий рейтинг зокрема і через те, що суспільство втомилося від корупції та зубожіння. Тоді як Тимошенко асоціюють зі змінами, які колись були в Україні за часу її прем’єрства.

«У програмі «Джокери», де розповідалось про Тимошенко, не було неправди. Адже політик дійсно мала газові відносини з Росією, домовленість із Януковичем про широку коаліцію, про що суспільство забуло і фактично пробачило», – наголосив Сергій Лещенко.

Нагадаємо, новий сезон проекту «Джокери. Шлях у президенти» про політичну біографію висуванців на посаду керманича країни стартував в ефірі телеканалу ZIK з 7 грудня щоп’ятниці о 18:30.

Після старту сезону Телеканал ZIK був здивований заявою Саакашвілі щодо його участі в проекті «Джокери» як ведучого і розцінює його претензії, як відверту маніпуляцію та небажання продовжувати співпрацю через ймовірну політичну залежність.