Ліга чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд. «Славія» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч
http://www.fcdynamo.kiev.ua/content/news/1533677602.jpg

Ліга чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд. «Славія» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

У першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між празькою «Славією» та «Динамо» було зафіксовано результативну нічию – 1:1. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на fcdynamo.kiev.ua.

Наставник нашої команди Олександр Хацкевич не став дивувати, та виставив із перших хвилин практично ідентичний склад футболістів, які розпочинали поєдинок проти «Шахтаря» в чемпіонаті України. Єдиною відмінністю стала поява Дениса Гармаша, який замінив Володимира Шепелєва в центральній зоні.

Із перших хвилин господарі, яких підганяли майже заповнені трибуни (на матчі були присутні 19 370 уболівальників), спробували заволодіти м’ячем, але перший момент у матчі створили динамівці. Та ще й який! Циганков прострілив із правого флангу на лінію воротарського майданчика, звідки пробивав Бєсєдін – воротар якимось дивом зреагував на удар Артема майже впритул, перевівши м’яча на кутовий.

Після цього футболісти «Славії» почали уважніше діяти біля власних воріт, особливо не підпускаючи динамівців до власних воріт, але при цьому й самі не мали особливих моментів для того, аби розраховувати на забитий м’яч. Неприємний момент стався з нашим голкіпером на 9-й хвилині – навіть довелося виходити лікарям, аби надати Бойку допомогу. Як з’ясувалося після гри, Дениса вкусила… оса.

Початок другого тайму залишився повністю за господарями. По воротах «Динамо» пристрілювалися Соучек, Змргал (який, до речі, забивав «біло-синім» у товариському матчі на зимових зборах у 2016 році), Хюшбауер, Стох, але, на щастя для киян, м’яч летів або в руки голкіперу, або повз ворота. Динамівці терпіли, й дочекалися свого моменту на 82-й хвилині. Сидорчук, скориставшись секундною розгубленістю захисників чеської команди, класним пасом вивів до воріт Вербича, і Беньямін у ближньому бою переграв воротаря – 0:1.

Здавалося, що й п’ятий матч поспіль для нашої команди в цьому сезоні завершиться з рахунком 1:0, але на п’ятій (!) компенсованій хвилині Кендзьора необережно зіграв у підкаті у власному штрафному майданчику, й арбітр призначив пенальті, який упевнено реалізував Хюшбауер.

У підсумку, 1:1 – непоганий результат, який переносить з’ясування переможця пари та власника путівки до раунду плей-оф на київський НСК «Олімпійський». До зустрічі на трибунах 14 серпня!

Ліга чемпіонів УЄФА, 3-й кваліфікаційний раунд, перший матч

«Славія» (Прага, Чехія) – «Динамо» (Київ, Україна) – 1:1 (0:0).

07.08.2018. м. Прага, стадіон «Еден Арена», 19 370 глядачів.

«Славія»: Коларж — Кофал, Нгадо-Нгаджуї, Делі, Божил — Соучек, Хюшбауер, Сикора (Олайїнка, 86), Змргал (Балута, 80), Стох — Шкода (Тецл, 60).

«Динамо»: Бойко — Кендзьора, Бурда, Кадар, Морозюк — Сидорчук, Буяльський (Шепелєв, 68), Гармаш, Вербич, Циганков (Андрієвський, 90+1) — Бєсєдін.

Голи: Хюшбауер (90+5, пен.) – Вербич (82).

Попереджені: Хюшбауер (86), Кофал (89) – Буяльський (65), Кендзьора (90+4).