"Ломаченко просто не з цього світу". Що пишуть на Заході про перемогу Ломаченка
http://rs.img.com.ua/crop?v2=1&w=600&h=0&url=http%3A%2F%2Fsport.img.com.ua%2Fb%2Forig%2F5%2F14%2F03a971196a4524a2fdefaf1c8e42b145.jpg

“Ломаченко просто не з цього світу”. Що пишуть на Заході про перемогу Ломаченка

Український боксер Василь Ломаченко знову став чемпіоном світу з боксу за версією WBA, цього разу в легкій вазі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ukrainian.voanews.com.

Увечері 12 травня (в ніч на 13 травня за київським часом) він у бою у Нью-Йорку переміг Хорхе Лінареса з Венесуели.

“Василь Ломаченко просто не з цього світу”, – твітує TeamFA, британська спільнота, присвячена спортивним ставкам.

“Ломаченко – мрія промоутера”, – пише спортивний оглядач Люк Томас та додає: “Ось як народжуються зірки”.

“Є талант, а потім – Василь Ломаченко. У бойовому спорті, а може й у спорті в цілому, немає нікого з його комбінацією обдарованості, технічної майстерності та вміння розпізнавати та підлаштовуватись”, – пише спортивний коментатор Патрік Вайман.

“Історична ніч”, – твітує BBC Sport.

Дописувач та тему боксу та футболу сайту спортивної радіостанції talkSPORT Майкл Бенсон назвав цей бій “повною сенсацією”.

Це був 12-й бій Ломаченка у професійному боксі – і вже третє за цей час його світове чемпіонство, щоразу в різній ваговій категорії.

На цей час професійний боксерський рахунок Василя Ломаченка – 11 перемог (із них 9 нокаутом) і 1 поразка.

“Ти – мега крутий!” – написав президент України Петро Порошенко, твітуючи про перемогу Ломаченка.

Наш Василь Ломаченко здобув чергову перемогу на легендарній арені Madison Square Garden, впевнено здолавши Хорхе Лінареса.

Щиро вітаємо нашого чемпіона! Ти – мега крутий!

Раніше він двічі ставав чемпіоном світу у двох попередніх легших категоріях: 2015-го – у другій напівлегкій вазі у своєму 7-му професійному поєдинку, а перед тим, 2014-го, – в напівлегкій вазі вже у 3-му бою на професійному рингу. Крім того, Василь Ломаченко також має дві золоті олімпійські медалі з боксу.