Люк Скайвокер – з нами. Актор Марк Гемілл висловив підтримку українцям польською та українською мовами

Люк Скайвокер – з нами. Актор Марк Гемілл висловив підтримку українцям польською та українською мовами

Марк Гемілл – актор, що зіграв Люка Сайвокера у фільмах «Зоряні війни» –  вчергове висловив підтримку України, причому польською мовою. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Актор Марк Гемілл – виконавець ролі Люка Скайвокера – опублікував пост у твіттері з ілюстрацією, що символізує спротив українців агресору і написав «Нехай буде з вами Сила» польською мовою: «Niech Moc będzie z Wami». Згодом було опубліковано новий твіт, де цей самий текст було написано українською.

Дрони на ілюстрації з’явились невипадково. Раніше про те, що голлівудський актор Марк Гемілл став послом української фандрейзингової платформи United24 та допомагатиме збирати кошти на «Армію дронів» повідомив у соцмережах президент України Володимир Зеленський.

«Американський актор, виконавець ролі Люка Скайвокера у “Зоряних війнах” Марк Гемілл став послом фандрейзингової платформи United24. Він перший посол, який допомагатиме збирати кошти на підтримку наших захисників, на “Армію дронів”. Це складна, але важлива місія. Марк, впевнені, ви з нею неодмінно впораєтесь», – заявив Зеленський.