Михайличенко може очолити Динамо

Михайличенко може очолити Динамо

Контракт Олександра Хацкевича з клубом закінчується через кілька тижнів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на champion.com.ua.

Динамо не буде продовжувати контракт з Олександром Хацкевичем.

Останні невдачі Динамо і невиразна гра команди підштовхнули засновників клубу задуматися про кадрові перестановки в тренерському штабі інформує Sport Arena.

Контракт з Олександром Хацкевичем закінчується через кілька тижнів, і поки Ігор Суркіс не піднімав з нинішнім головним тренером питання про його пролонгацію.

За інформацією видання, в якості наступника Хацкевича засновники клубу бачать нинішнього спортивного директора Олексія Михайличенка.

Нагадаємо, Олексій Олександрович прийняв Динамо у 2002 році і пропрацював з командою до 2004 року. За цей час Михайличенко двічі виграв з Динамо звання чемпіона України.

Також Михайличенко працював тренером зі збірною України з 2008 по 2009 рік. Під час футбольної кар’єри виступав за Динамо (137 матчів і 39 голів), а також Сампдорію і Рейнджерс.

Хацкевич очолює київський клуб з 2017 року після відходу Сергія Реброва. Відтоді білорус виграв лише Суперкубок України  2018-го, але так і не став тріумфатором чемпіонату або Кубка України.

Зараз Динамо знаходиться на другому місці УПЛ, відстаючи від Шахтаря на 9 очок за 5 турів до кінця чемпіонату.