Мільйон доларів і гвинтокрил

Мільйон доларів і гвинтокрил

Зловмисник, який захопив у заручниці двох працівниць кредитної установи «Швидкі гроші» в Одесі, вимагав мільйон доларів і гвинтокрил. Про це повідомляє Upmp.news.

“Операція зі звільнення заручниць кредитної установи на Пересипу в Одесі, що була проведена співробітниками поліції та СБУ 7 червня 2019 року завершилася успіхом. Після трьох годин переговорів відбувся штурм будівлі. Терорист вимагав один мільйон доларів і вертоліт”, – повідомляє  “Думська”.
Після звільнення потерпілих вивели з будівлі і посадили в машину швидкої допомоги. На щастя, обидві заручниці не постраждали.
Як повідомив начальник регіонального ГУ Нацполіціі Олег Бех, в поліцію надійшло повідомлення від приватної охорони про те, що спрацювала тривожна кнопка – захоплено установу, де видають кредити.
«Було встановлено, що в цьому приміщенні «Швидких грошей» працювали дві співробітниці. До будівлі зайшов невідомий, який за собою зачинив двері. Відтак, погрожуючи складаним ножем, який приставив до горла однієї зі співробітниць, почав вимагати гроші. Дівчата йому сказали, що таких грошей немає, а сума його цікавила не менш як 1 млн доларів», – зазначив Бех.

В ході переговорів з поліцією вимоги зловмисника вдалося знизити до 100 тисяч доларів, але відпустити заручниць він не погодився. Зараз із 25-річним зловмисником, який, за попередніми даними, є жителем Одеського регіону, працюють правоохоронці.

Відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.2 ст.147 (захоплення заручників) та ч.3 ст.187 (розбій). Під час проведення спецоперації рух транспорту в даному місці було обмежено. На місце прибув, зокрема й мер Одеси Геннадій Труханов.

Автор: Кравець Анастасія