На трасі Львів-Краковець зупинили п’яного водія, який їхав з увімкненими проблисковими маячками
https://ternograd.te.ua/wp-content/uploads/2018/05/0000-13.jpg

На трасі Львів-Краковець зупинили п’яного водія, який їхав з увімкненими проблисковими маячками

У четвер, 17 травня, увечері на дорозі Львів-Краковець неподалік с. Страдч патрульні помітили, що мікроавтобус Opel рухався з увімкненими проблисковими маячками червоного та синього кольорів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Zaxid.net.

Спеціальний світловий сигнальний пристрій із змінною частотою світлових імпульсів дозволяється встановлювати лише на оперативні або спеціальні транспортні засоби, а не на приватні авто. Відтак патрульні наздогнали і зупинили порушника, повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

Під час спілкування із водієм, інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на пристрої драгер показала, що у крові водія 2,66 проміле алкоголю. Чоловік не погодився з таким результатом і запропонував пройти огляд у медичному закладі. Перевірка у Новояворівській міській лікарні виявила у крові водія 2,66 проміле алкоголю.

На водія склади два адмінпротоколи – за використання проблискових маячків та нетверезе водіння. Водію загрожують штрафи на загальну суму 18,7 тис. грн та позбавлення водійських прав на один рік.