Нагорода бренда Ukraine Now – визнання креативної індустрії та урядових комунікацій України
https://www.kmu.gov.ua/storage/app/uploads/public/5af/413/cde/5af413cde7dee289636871.jpg

Нагорода бренда Ukraine Now – визнання креативної індустрії та урядових комунікацій України

Нагорода бренда Ukraine Now – визнання креативної індустрії та урядових комунікацій України, – Роксолана Стадник. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Урядовий портал.

Нагорода Red Dot, яку сьогодні отримав прийнятий Урядом брендинг Ukraine Now, є свідченням визнання міжнародною спільнотою креативної індустрії та урядових комунікацій України. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написала Керівник Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України Роксолана Стадник.

“Це визнання нашої країни, визнання нашої креативної індустрії, визнання урядових комунікацій, прекрасна промоція держави”, – зазначила Роксолана Стадник.

За словами очільниці Департаменту, створюючи меседж та айдентику, як елемент кампанії з просування країни, автори ідеї надихалися успіхами кампанії GREAT Великої Британії, що дозволила останній отримати 3,4 млрд фунтів стерлінгів. “Крім того, саме завдяки допомозі й підтримці британських експертів наша суперкреативна агенція Banda створила цей бренд”, – додала Роксолана Стадник.

“Серед ключових задач ініціативи брендингу Ukraine Now є демонстрація досягнень країни, які можуть надихнути весь світ та заохотити людей відвідати, розпочати бізнес, інвестувати в Україну”, – підкреслила Роксолана Стадник.

Довідково 

Розробники бренда Ukraine Now – українська агенція Вanda, яка в портфелі проектів має декілька визнаних ідей. Серед них – бренд конкурсу Євробачення, який проходив у Києві в 2017 році.

Red Dot Design Award – міжнародна дизайнерська премія, яка існує більш ніж 50 років.