“National Business Rating”

“National Business Rating”

23 серпня відбулась урочиста церемонія нагородження “Лідерів економіки 2017 року” та “Export Import Award” в якій фольклорно – етнографічний ансамбль «КАЛИНА» прийняв безпосередню участь. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог PR менеджера “Ukrainian Folk Group Kalyna” Ірини Куцевалової.

23 серпня в Торгівельно-промисловій палаті України відбулась урочиста церемонія нагородження “Лідерів економіки 2017 року” та “Export Import Award” в якій фольклорно – етнографічний ансамбль «КАЛИНА» прийняв участь. 

На початку вказаного заходу з привітальним словом до колег звернулись: Президент Союзу Національних бізнес-рейтингів Валерій Гижицький, голова оргкомітету НБР в Республіці Казахстан Гульнара Хабібрахманова, голова оргкомітету НБР в Україні Інна Литвинова та заступник голови Ірина Верещинська.

Організатори наголосили, що досягнення компаній — це результати професійного управління та злагодженої колективної роботи, а нагороди — підтвердження добропорядності й відкритості бізнесу перед громадськістю та владою.