Новий спосіб передати посилку в Україну — мобільний додаток TravelPost
фото ілюстраційне

Новий спосіб передати посилку в Україну — мобільний додаток TravelPost

Нещодавно український стартап TravelPost запропонував користувачам смартфонів новий спосіб передавати посилки рідним за кордон. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Сама ідея сервісу не є новою. Хто передає посилки рідним, той знає, що можна або пошукати попутника серед знайомих у соцмережах, або скористатися послугою одного з багатьох перевізників. TravelPost має на меті об’єднати їх усіх в одному місці. Це забезпечить швидкий та зручний вибір перевізника за датами та ціною послуги.

Але найцікавіше те, що TravelPost пропонує кожному охочому ставати “перевізником” під час подорожей та отримувати гроші за цю послугу від інших користувачів мобільного додатку.

Наразі, за словами розробників, найгарячіший напрямок в TravelPost — Україна-Польща-Україна. Воно й не дивно: українці в Польщі допомагають одне одному доставляти документи чи невеличкі пакунки із подарунками для рідних. Таких користувачів в додатку вже більше 2000.

Щоб скористатись додатком, знайти перевізника чи стати перевізником самому, потрібно встановити його на свій смартфон за одним із цих посилань:

• Завантажити для Android (http://bit.ly/2pfDs1q)
• Завантажити для iOS (https://apple.co/2xcKIzt)