«Океан Ельзи» опублікував на YouTube нову пісню зі схожим на виборчий бюлетенем
https://zaxid.net/resources/photos/news/640x360_DIR/201808/1463574.jpg?201808151505

«Океан Ельзи» опублікував на YouTube нову пісню зі схожим на виборчий бюлетенем

Автори треку наразі не коментують появу бюлетеня. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Zaxid.net.

Український гурт «Океан Ельзи» опублікував нову пісню на офіційному YouTube-каналі, на обкладинці якої зображено бюлетень зі знаками питання та оклику поряд з порожніми клітинками і словами «Скільки нас» — саме так називається новий трек, пише «Громадське».

«Зазвичай далі розказують про що саме нова пісня, що ж хотіли цим сказати, та що має слухач почути. Ми так робити не будемо. Нижче — текст пісні, в ньому все це є. Майже все. Єдине, що кожен сам має обрати для себе, який знак поставити в кінці «скільки нас» — «?» чи «!», — йдеться в описі до відео.

«Я знаю ранок настає, Єднає, волю нам дає, Нам досить недоправди – Нас нудить штучний сон, Тисячі нових облич, У тисячах вікон, Скільки нас», — йдеться в одному з куплетів пісні.

Лідера гурту Святослава Вакарчука неодноразово вносили до передвиборчих опитувань, у яких людям,зокрема, пропонували обрати, кому як потенційному кандидату у президенти вони більше довіряють.

Згідно з останнім опитуванням групи «Рейтинг», за нього як кандидата проголосували б стільки ж опитаних, скільки і за чинного президента Петра Порошенка, а також лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка, а саме 8,6%.