Оксана Марченко зламала два ребра на репетиції телешоу «Танці з зірками»
https://zaxid.net/resources/photos/news/640x360_DIR/201810/1467496.jpg?201810112251

Оксана Марченко зламала два ребра на репетиції телешоу «Танці з зірками»

Раніше проти участі Марченко в проекті виступали громадські активісти та низка журналістів каналу, який транслює шоу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Zaxid.net.

Дружина одіозного політика Віктора Медведчука, українська телеведуча Оксана Марченко залишає танцювальний проект «Танці з зірками» на каналі «1+1». Вона заявила, що під час підготовки до прямих ефірів на репетиції зламала два ребра.

45-річна телеведуча Оксана Марченко у своєму Instagram зізналась, що отримала травми давно, але перед кожним прямим ефіром та репетиціями вона приймала сильні болезаспокійливі. Учасниця проекту нібито не хотіла підвести свого партнера Дмитра Чапліна та прихильників, через що терпіла біль і не йшла до лікаря.

Марченко оприлюднила медичний знімок своїх пошкоджених ребер

Учасниця щоу додала, що нині їй вже не боляче, але через ускладнену програму лікарі «бояться появи рецедивів, оскільки тканини в місцях переломів досить слабкі». До того ж, Марченко не хоче працювати у півсили. Ведуча також подякувала своїй сім’ї, шанувальникам та партнеру за підтримку на шоу.

У серпні журналісти Телевізійної служби новин (ТСН), яка виходить в ефірі телеканалу «1+1», виступили проти співпраці каналу з Оксаною Марченко. На думку журналістів, появи дружини Медведчука в ефірі телеканалу «не виправдовує навіть той факт, що шоу є розважальним».

Колишній голова Адміністрації президента України Віктор Медведчук є кумом президента Росії Володимира Путіна і лідером проросійської громадської організації «Український вибір».

Також громадські активісти, зокрема з руху «Відсіч», пікетували презентацію шоу в Києві та вигукували «ганьба», протестуючи проти участі Марченко у «Танцях з зірками».

Нині дружина лідера проросійського руху «Український вибір» контролює компанію, яка виграла конкурс на освоєння одного з трьох найбільших нафтових родовищ Ханти-Мансійського автономного округу Росії.