Ось вам доля «зеленого чоловічка»
www.pixabay.com/CCO Creative Commons

Ось вам доля «зеленого чоловічка»

«Gazeta Polska Codziennie» наголошує: чергові кандидати на героїв Росії повинні знати, що легко можуть опинитися на смітнику. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Колишній так званий міністр оборони так званих сепаратистів на Донбасі Ігор Стрєлков (Гіркін) виставив на продаж медаль із зображенням Путіна, якою його нагородили за незаконне загарбання Росією Криму. Стрєлков змушений продати цю медаль, бо потребує грошей, а самого Путіна він, як стверджує, за винятком короткого періоду в 2014 році, ніколи не поважав. «Gazeta Polska Codziennie» інформує своїх читачів про те, яка доля спіткала деяких «зелених чоловічків», і яка ще може їх спіткати.

Отже, «зелений чоловічок» Стрєлков не приховує свого розчарування політикою Кремля. Кремль, на його думку, лише використав справжніх російських патріотів і не надав відповідної підтримки на Донбасі, що й привело до провалу проекту «Новоросія». Його поплічники, наприклад Захарченко, загинули за загадкових обставин, або злидарюють, бо ж офіційно це «іхтамнєти».

Їхня доля чітко показує, як діє Кремль, – наголошує «Gazeta Polska Codziennie». Путін або відправляє радикальних невдах, або найманців, які мають виконати конкретну роботу. Якщо їм вдасться, вони стають героями. Якщо ні – закінчують на смітнику.

Л.І.