Останні новини з табору збірної України: на Люксембург підемо без Артема Кравця

Останні новини з табору збірної України: на Люксембург підемо без Артема Кравця

Недільний ранок у Люксембурзі видався хоч і не таким теплим, як у Лісабоні, та все ж сонячним. Синьо-жовті оселилися в готелі, що розташований біля старої фортеці, відтак прогулянка мала відчутний пізнавальний ефект. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ffu.ua.

З оглядової тераси відкрилася чудова панорама на столицю Великого Герцогства — недарма Люксембург називають «балконом Європи». Збірники з приємністю скористалися з такої нагоди, зробивши командне фото на згадку.

Вечірню роботу команда розпочала з теоретичного заняття, після якого виїхала на передматчеве тренування на стадіон «Жозі Бартель». На жаль, у ньому не зміг взяти участь Артем Кравець, в якого спазмував м’яз гомілки. Нападник не зможе допомогти команді в завтрашньому матчі й сьогодні ввечері залишив розташування синьо-жовтих.

Решта хлопців завзято та з натхненням провели тренування з прицілом на протистояння з Люксембургом. Важливий момент — підійти в повній готовності до гри після виснажливого матчу з португальцями. Одне можна сказати точно — усі без винятку хочуть завтра вийти на поле, тому у тренерського штабу — непросте завдання: визначити одинадцять гравців, які розпочнуть матч з Люксембургом