Павло Клімкін висловив співчуття у зв'язку зі смертю мера Ґданська
PAP/Adam Warżawa

Павло Клімкін висловив співчуття у зв’язку зі смертю мера Ґданська

Голова МЗС України написав, що «польському суспільству ще доведеться перетравити цю трагедію». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін висловив у понеділок, 14 січня, співчуття з приводу смерті мера Ґданська Павела Адамовича. «Це була справжня та добра людина», – зазначив він.

«Це шок для всіх нас, усіх, хто в політиці та поза нею. Щирі співчуття #Gdansk та #Polska», – написав у Twitter Павло Клімкін.

Він зазначив, що один раз зустрічався з Павелом Адамовичем. «Мав приємність лише раз зустрітися з Павлом Адамовичем. На жаль, не зможу потиснути йому руку ще раз. Це була справжня та добра людина. Польському суспільству ще доведеться перетравити цю трагедію», – додав він.

Нагадаємо, мер Ґданська Павел Адамович помер у лікарні у понеділок пополудні. У неділю ввечері на нього напав з ножем 27-річний Стефан В., який під час фіналу благодійної акції Великого оркестру святкової допомоги увірвався на сцену і завдав численних ножових поранень меру столиці Поморського воєводства.

PAP/Т.А.