Передчасно пішов з життя Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини Олег Трохименко

Передчасно пішов з життя Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини Олег Трохименко

Передчасно пішов з життя Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у справах захисту прав військовослужбовців Олег Трохименко. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на сайт Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України.

Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з глибоким сумом повідомляє, що сьогодні, 20 серпня 2019 року, зупинилося серце Олега Владиславовича Трохименка, Представника Уповноваженого у справах захисту прав військовослужбовців.

Ми втратили досвідченого і висококваліфікованого фахівця, мудрого керівника та авторитетну людину, який вірно служив українському народу та був справжнім патріотом нашої держави.

Всі свої зусилля він спрямовував на захист прав та свобод військовослужбовців, поліцейських, ветеранів та інших осіб. До останнього дня справою його честі було повернення з полону українських військових моряків.

Трохименко Олег Владиславович народився 28 серпня 1968 року в місті Ромни Сумської області.

Випускник Київського вищого військового авіаційного інженерного училища та Національної академії Служби безпеки України, проходив військову службу в Збройних Силах України. Займав керівні посади в органах безпеки та розвідувальних органах України, зокрема, посаду начальника Апарату Голови Служби зовнішньої розвідки України.

Неодноразово нагороджений відомчими заохочувальними відзнаками та іменною вогнепальною зброєю.

З травня 2018 року працював на посаді Представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у справах захисту прав військовослужбовців.

Друзі та колеги знали його як щиру, відкриту та життєрадісну людину.

Олег Владиславович був надійним, чуйним другом, готовим за будь-яких обставин прийти на допомогу.

У нашій пам’яті він залишиться взірцем порядності та доброчесності.

У ці скорботні дні Уповноважений та колектив Секретаріату висловлює щире та глибоке співчуття дружині, доньці, рідним та близьким.

Про час та місце прощання з Олегом Трохименком буде повідомлено пізніше.

Омбудсмен Людмила Денісова висловила співчуття рідним Трохименка.

«Мені важко повірити та змиритися з тим, що з життя передчасно пішов Олег Владиславович Трохименко – мій надійний друг та колега. Він був більше ніж моїм Представником у справах захисту прав військовослужбовців – він був моїм однодумцем, братом, надійним плечем, і під час поїздок на лінію розмежування,і під час судів, де ми разом боролись за свободу наших громадян, перебуваючи на території країни-агресора», – написала вона.

Мені важко повірити та змиритися з тим, що з життя передчасно пішов Олег Владиславович Трохименко – мій надійний друг та…

Опубліковано Людмилою Денісовою Вівторок, 20 серпня 2019 р.