«Пласту» не вистачає ще 150 тис. грн на масштабний розвиток організації
https://portal.lviv.ua/wp-content/uploads/2016/03/pz_2146-1-e1459176999318.jpg

«Пласту» не вистачає ще 150 тис. грн на масштабний розвиток організації

До кінця збору грошей залишилось 5 днів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Zaxid.net.

Українська скаутська організація «Пласт» продовжує збір 1 млн грн на краудфандинговій платформі «Велика ідея». До кінця збору грошей залишилось 5 днів і пластунам не вистачає ще 150 тис. грн.

Нагадаємо, збір грошей на масштабний розвиток організації «Пласт» розпочав ще у квітні цього року.

«Стратегічним пріоритетом «Пласту» є поширення нашої діяльності в тих регіонах, де наша організація є малочисельною або не представлена зовсім. Тому сьогодні ми розпочинаємо збір необхідних коштів щоб підсилити організаційну спроможність, оптимізувати внутрішні процеси, вдосконалити наші методичні проекти і аби в 2025 році досягнути чисельності 20 тис. пластунів з рівномірним поширенням по всій території України», – йдеться в описі краудфандингового проекту.

Карта чисельності пластунів у всіх областях України

До слова, наразі «Пласт» налічує близько 8 тис. скаутів у 137 осередках по всій Україні. В найближчі пластуни спрямує діяльність на залучення волонтерів в регіонах країни, де «Пласт» є менш чисельним – у першу чергу в Одеській, Херсонській, Миколаївській, Чернігівській, Сумській та Кіровоградській областях.

За майже півроку силами понад 520 доброчинців вдалось зібрати понад 850 тис. грн. З відомих людей організацію підтримали головна лікарка львівського ОХМАТДИТу Мар’яна Возниця та почесний президент Українського католицького університету владика о. Борис Гудзяк, міський голова Львова Андрій Садовий та Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, письменник Сергій Жадан та в. о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун.

Підтримати «Пласт» можна на сайті «Велика Ідея».

Проморолик краудфандингової кампанії «Пласту»: