Порошенко: Крим і Донбас повернуться в Україну
Ukrainian President Petro Poroshenko election campaign. EPA/SERGEY DOLZHENKO Dostawca: PAP/EPA.

Порошенко: Крим і Донбас повернуться в Україну

Петро Порошенко, який готується на другий термін, заявив, що повернення Криму є одним з найважливіших завдань, якими він буде займатися після виборів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Петро Порошенко заявляє, що у випадку Криму та Донбасу не буде ніяких торгів з Росією. За словами президента України, Кремль очікує, що над Дніпром буде обрана влада, яка відмовиться від бажання відновити українську територіальну цілісність. Цьогоріч в Україні відбудуться президентські і парламентські вибори. Цьогоріч також минає 5 років російської агресії в Україні.

Петро Порошенко, який готується на другий термін, заявив, що повернення Криму є одним з найважливіших завдань, якими він буде займатися після виборів. В інтерв’ю телеканалу «Україна» Петро Порошенко підкреслив, що в цьому питанні не буде ніяких підкилимних домовленостей з Росією.

Президент України підкреслив, що Владімір Путін неодноразово заявляв, що не буде спілкуватися з Україною до президентських виборів над Дніпром. На погляд глави української держави, господар Кремля має надію, що нинішній президент не буде обраний на другий термін.

За словами президента України, Путін хоче, щоб нова українська влада приповзла до Кремля на колінах і подарувала йому Крим. Однак, як зазначив Петро Порошенко, цього не станеться. Петро Порошенко також повідомив, що після виборів він розраховує досягти прогресу в реалізації мирної місії на Донбасі.

IAR/Л.І.