Прем’єр-міністерка Литви: візит Джо Байдена до Києва є надзвичайно важливим для українців
Фото ілюстраційне CC0 Domena publiczna https://pxhere.com/pl/photo/1286649

Прем’єр-міністерка Литви: візит Джо Байдена до Києва є надзвичайно важливим для українців

Візит американського президента Джо Байдена до Києва є надзвичайно важливим для українців, заявила прем’єр-міністерка Литви Інґріда Шимоніте у спеціальному інтерв’ю Польському радіо. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Візит американського президента Джо Байдена до Києва є надзвичайно важливим для українців, заявила прем’єр-міністерка Литви Інґріда Шимоніте у спеціальному інтерв’ю Польському радіо.

Очільниця литовського уряду зазначила, що в п’ятницю ми будемо вшановувати першу річницю російського вторгнення, втім війна в Україні почалася у 2014 році: «Той факт, що президент Байден приїхав до Києва, свідчить про дуже сильну і беззаперечну підтримку України, українського народу, української влади, а також українських солдатів, які зараз воюють на фронті»

Повне інтерв’ю з прем’єр-міністеркою Литви, яке записав кореспондент Польського радіо у Вільнюсі Каміль Залевський, можна буде почути сьогодні після 17.45 на Польському радіо 24. Інтерв’ю також буде опубліковано на порталі Polskieradio24.pl.

IAR/А.Л.