Презентовано нормативний документ «Стратегія розвитку позашкільної освіти»

Презентовано нормативний документ «Стратегія розвитку позашкільної освіти»

13.07.2018 р. у НПУ імені М.П.Драгоманова презентували нормативний документ «Стратегія розвитку позашкільної освіти». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Ректора Інституту екології економіки і права, доктора педагогічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, завідувача кафедри позашкільної освіти НПУ імені М.П.Драгоманова, члена Європейської асоціації організацій вільного часу дітей і молоді (EAICY) Олени Биковської.

Захід організовано Комітетом Верховної Ради України з питань науки і освіти, Національною академією педагогічних наук України, Міністерством освіти і науки України НПУ імені М.П.Драгоманова, Міжнародною асоціацією позашкільної освіти (МАПО).
Рік назад було реалізовано грант Президента України і підготовлено Концепцію позашкільної освіти. Активним продовженням роботи стала розробка Стратегії розвитку позашкільної освіти, організація і проведення 25.06.2018 р. у м.Києві Стратегічної сесії з розвитку позашкільної освіти.
Підсумком плідної діяльності представників законодавчої і виконавчої влади, вчених, практиків позашкільної освіти, громадськості України та інших держав став нормативний документ «Стратегія розвитку позашкільної освіти».
Дякуємо колегам за співпрацю!