Про українські архетипи — Інтерв'ю з Артемом Біденко

Про українські архетипи — Інтерв’ю з Артемом Біденко

Про українські архетипи, міфи в сучасному інформаційному полі та вплив міфології на суспільство — інтерв’ю з Артемом Біденко, керівником Інституту інформаційної безпеки. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Чарівний світ.

Артем Біденко ― експерт з маркетингових та політичних комунікацій, який добре розуміється на особливостях формування бренду країни, її інформаційної політики та засобах впливу на свідоме і несвідоме людини.

В інтерв’ю для Чарівний світ TV Артем Біденко розповів про взаємозв’язок міфології та архетипів з українською ментальністю та сучасною ситуацією в країні, про адаптацію іноземних та впровадження власних архетипів, а також ключові напрями роботи з суспільством, які особливо важливі для формування та правильного використання колективних архетипів.

Артем Ігорович Біденко — український політик і громадський діяч, журналіст, експерт з маркетингових і політичних комунікацій, політолог, керівник Інституту інформаційної безпеки.

Артем Біденко працював виконавчим директором і головою Координаційної ради Асоціації зовнішньої реклами України, президентом компанії SA Political Communications, був радником мера Києва, директором управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації, державним секретарем Міністерства інформаційної політики України, Міністерства культури, молоді та спорту, а також Міністерства культури та інформаційної політики України.

У 2017 році Артем Біденко став ініціатором та співавтором Концепції популяризації України в світі, а згодом — ініціатором та менеджером всіх процесів, пов’язаних зі створенням єдиного бренду України Ukraine NOW.