Розпочалася зустріч Президента України з Президентом Республіки Словенія (фото)
http://www.president.gov.ua/storage/j-image-storage/07/73/78/3279820d6d733cf2573db09c87c38917_1526027103_extra_large.jpeg

Розпочалася зустріч Президента України з Президентом Республіки Словенія (фото)

На площі перед будинком Адміністрації Президента України відбулася офіційна церемонія зустрічі Президента України Петра Порошенка з Президентом Республіки Словенія Борутом Пахором, який перебуває в Україні з офіційним візитом. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційне інтернет-представництво Президента України Петра Порошенка.

Перед центральним входом до будинку АПУ та Будинку Городецького встановлено державні прапори України та Республіки Словенія та вишикувані воїни роти Почесної варти. Військовий оркестр виконав державні гімни Республіки Словенія та України.

Глави держав обійшли стрій воїнів роти Почесної варти. Після цього Президенти представили членів офіційних делегацій Республіки Словенія та України.

Воїни роти Почесної варти пройшли урочистим маршем перед Главами держав.

По завершенні офіційної церемонії зустрічі розпочалася зустріч Президента України та Президента Республіки Словенія «віч-на-віч», після якої відбудуться українсько-словенські переговори під головуванням Президентів.

За результатами переговорів заплановано підписання низки двосторонніх українсько-словенських документів.