Ryanair знову викинув квитки з України до Польщі за ціною менше 10 євро
https://images.cdnyavp.pl/images/articles/6fdd0bafa0f3658eacafc58adff8033691c73214.jpg

Ryanair знову викинув квитки з України до Польщі за ціною менше 10 євро

В ірландського лоукостера Ryanair знову з’явилися в продажу квитки з України до Польщі всього по 9,99 євро. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

В ірландського лоукостера Ryanair знову з’явилися в продажу квитки з України до Польщі всього по 9,99 євро.
Як повідомляє YAVP.PL з посиланням на Ryanair, полетіти за такою низькою ціною  можна буде з Києва до Варшави, Гданська, Познані, Вроцлава та Бидгоща. Зі Львова – до Варшави та Кракова.
Дешеві квитки до Гданська з української столиці пропонуються на третину рейсів у листопаді. Натомість майже весь грудень можна буде літати за ціною всього 9,78 євро. Якщо, звісно, встигнути забронювати квиток.
Польоти вартістю до 10 євро у Варшаву з аеропорту в Борисполі доступні в грудні та січні 2019 року. Щоправда, переважно в будні.
Дешеві рейси між Києвом та Бидгощем за ціною 9,99 євро є практично протягом всього листопада та половини грудня. Окрім того, на грудень можна купити квиток навіть за 9,78 євро.
До Вроцлава придбати акційні квитки можна на заплановані рейси в третій декаді листопада та на понад половину грудневих рейсів.
Нарешті, в Познань за ціною менше 10 євро можна буде злітати з Києва наприкінці листопада та в першій половині грудня.

Пасажири, які подорожуватимуть до Польщі зі Львова, можуть скористатися акційною пропозицією від компанії Ryanair на перельоти до Варшави та Кракова.

Місця по 9,78 або 9,99 євро є на третину рейсів до міста королів у листопаді та грудні.

А от до польської столиці за такою ціною можна полетіти в грудні.
Квитки до 10 євро доступні також з польських міст в українські. Щоправда, рейсів, на які їх можна придбати, набагато менше й переважно вони заплановані на грудень.