Суперечка між Фрішем і Геращенко може загальмувати процес обміну полоненими, - експерт
https://vidthmb-clf.112.ua/thumbs/original/2018/09/17/279096.jpg?timestamp=1537202172

Суперечка між Фрішем і Геращенко може загальмувати процес обміну полоненими, – експерт

Суперечка між Фрішем і Геращенко може загальмувати процес обміну полоненими. Таку думку озвучив доктор політичних наук Ігор Піляєв. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на 112.ua.

Координатор спостережної місії ОБСЄ Тоні Фріш та віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко провели брифінг за підсумками візиту у в’язниці на території окупованого Донбасу. Відповідаючи на питання журналістів про перспективи обміну українських заручників і про можливе перешкоджання процесу “іншою стороною” Фріш заявив.

“Звинуватити іншу сторону легко. І я так розумію, журналісти іншої сторони говорять те ж саме про вас. Ви знаєте, і це факт, що всі сторони, всі учасники Мінського процесу повинні прийняти рішення, і я дуже сподіваюся, що всі сторони будуть мати бажання зробити цей крок як можна раніше”, – заявив координатор СММ ОБСЄ Тоні Фріш.

Координатор ОБСЄ розповів, що всі без винятку в’язні, як в установах на підконтрольних територіях, так і у в’язницях ОРДЛО говорили про одне побажання: щоб якомога швидше відбувся обмін.