Світлана Фіщенко призначена віце-президентом асоціації

Світлана Фіщенко призначена віце-президентом асоціації

Світлана Фіщенко призначена віце-президентом асоціації. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Президента всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування Василя Воскобойника.

Друзі, маємо гарну новину – Світлана Фіщенко призначена віце-президентом Всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування. Ми продовжуємо розвиватися, налагоджувати міжнародне співробітництво, змінювати ринок міжнародного працевлаштування України, захищати українців за кордоном. Світлана Фіщенко є генеральним директором компанії «ФОРЕЙН ПЕРСОНАЛ СЕРВІС», має великий практичний досвід, вона щодня багато спілкується з українцями, що працюють за кордоном, знає їхні труднощі, негаразди, проблеми, що виникають у країнах перебування.

Основними напрямками роботи Світлана Фіщенко буде активна участь у пошуку шляхів розвитку цивілізованої трудової міграції в Україні, просування ідеї надання безкоштовних послуг з працевлаштування, дотриманням норм трудового законодавства роботодавцями, забезпеченням прав і свобод трудових мігрантів.

«Спільно з польськими партнерами Всеукраїнська асоціація компаній з міжнародного працевлаштування проводить різноманітні соціальні заходи, що популяризують необхідність надання безкоштовного працевлаштування українцям та надання максимального захисту. Вже створена «гаряча» лінія на території Польщі для трудових мігрантів, куди вони можуть звернутися і отримати необхідні консультації. Зараз іде робота з впровадження програм соціально-психологічної адаптації трудових мігрантів в країні перебування», – зазначила Світлана Фіщенко.