Світоліна тренується з екс-наставником Бушар і Стівенс
https://btu.org.ua/uploads/posts/2018-09/1536828737_collage_2.jpg

Світоліна тренується з екс-наставником Бушар і Стівенс

Еліна Світоліна займається підготовкою до наступних турнірів в Академії Ніка Савіано. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на btu.org.ua.

Перша ракетка України після поразки в 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату США вирушила до Флориди, щоб підготуватися до азіатської частини сезону. За підсумками US Open Світоліна оголосила про закінчення співпраці з французьким наставником Тьєррі Асьоном, який приєднався до її команди наприкінці 2016- го року.

Як повідомляє канадський ресурс “Tennis.Life” 62-річний американець Нік Савіано був помічений в Національному Тенісному Центрі під час мейджора в Нью-Йорку, де обговорювалася його співпраця з Еліною Світоліною разом з її агентом і батьком.

Зараз же українка перебуває в Маямі, де розташована Академія Савіано, випускниками якої є Ежені Бушар і Слоан Стівенс.

У коментарі нашому порталу команда Світоліної підтвердила, що на даний момент вона тренується разом з Савіано, але це пробний період.

Нік Савіано за свою кар’єру тенісиста виграв один одиночний титул АТР і три – в парному розряді, входив у топ-50 рейтингу в одиночному розряді. В якості тренера американець вісім років працював з канадкою Ежені Бушар, поки їх співпраця не завершилася у 2015 році. За цей період Бушар піднялася на 5-у сходинку в рейтингу WTA, а також зіграла в чвертьфіналі, двох півфіналах і фіналі (Вімблдон 2014) на Великий Шолом.

Далі Савіано співпрацював з американкою Слоан Стівенс (з 2015), кілька тижнів провів у команді британки Лори Робсон, а також був помічений з ще однією американкою Самантою Кроуфорд, після чого знову повернувся до роботи з Бушар. Останні кілька років Савіано працював з юною тенісисткою з США – Амандою Анісімовою (17-річна Анісімова цього тижня вийшла в дебютний чвертьфінал в WTA-турі).

У розкладі Еліни Світоліної до кінця року – турніри в Ухані, Пекіні та Гонконзі. В оновленому рейтингу WTA і чемпіонської гонці сезону українка посідає шосте місце.