Цинциннаті. Світоліна в затяжному поєдинку обіграла росіянку Кузнєцову
https://btu.org.ua/uploads/posts/2018-08/medium/1534298665_elinasvitolinarogerscupmontrealday52xifpm5ackbx.jpg

Цинциннаті. Світоліна в затяжному поєдинку обіграла росіянку Кузнєцову

Еліні Світоліній для перемоги над росіянкою знадобилося трохи більше 2,5 годин. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на btu.org.ua.

Друге коло

Еліна Світоліна (Україна, 5) – Світлана Кузнєцова (Росія, WC) 7-6(1), 4-6, 6-4

У першому сеті дівчата тричі обмінювалися брейками: Світоліна лідирувала 4-1, потім вперед вийшла Кузнєцова (5-4), але до сетболів не добралася (5-5). У затяжному геймі українка програла ще одну подачу, після чого Кузнєцова ще раз вийшла подавати на партію. Відігравши брейкпоінт, росіянка заробила сетбол, але виконала дві подвійні помилки поспіль, а Світоліна реалізувала брейкпоінт, щоб перевести гру на тайбрейк. З восьми розіграшів українка віддала суперниці лише один, записавши сет в свій актив за 65 хвилин.

У другій партії Світоліна вийшла вперед 2-0, а потім чотири гейми поспіль виграла суперниця. Українка зрівняла рахунок (4-4), але зачепитися за приховані матчболи не зуміла. Кузнєцова захистила подачу, після чого скористалася сетболом на подачі суперниці.

Зі старту вирішальної партії Світоліна пішла у відрив з двома брейками (4-1). Кузнєцова один відіграла, але подачу не захистила – українка реалізує третій прихований матчбол (5-2). Подати на перемогу з першої спроби Світоліній не вдалося, але в десятому геймі з другого матчбола українка оформила путівку до наступного раунду.

Раніше дівчата зустрічалися на корті двічі: Еліна Світоліна була сильнішою на Australian Open у 2014-му році, а Світлана Кузнєцова взяла реванш у сезоні-2016 у Москві.

У третьому раунді Еліна Світоліна зіграє з переможницею зустрічі Аманда Анісімова (США, WTA 173) – Петра Мартич (Хорватія, WTA 51).