У Львові відкривається візовий центр: там робитимуть візи в Польщу

У Львові відкривається візовий центр: там робитимуть візи в Польщу

У понеділок, 29 серпня, у Львові розпочне роботу пункт прийому візових анкет (візовий центр). Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Як пише на сторінці Facebook Генконсульства Польщі у Львові, постачальником послуг буде компанія TLSKontakt Ukraina (згідно з додатковою угодою до договору, укладеною 12 серпня). 

“Завдяки відкриттю візового центру буде скорочено час очікування на подання заяви, а заявники отримають кращі умови для подання заяв та можливість подати заяву поштою”, – стверджують в консульській установі. 

На початковому етапі візовий центр прийматиме тільки заяви на видання польської національної візи. Через це з 29 серпня документи на неї перестануть приймати безпосередньо в Генконсульстві Польщі у Львові. Виняток стосуватиметься тільки членів родин громадян країн ЄС, а також власників Карти поляка та найближчих членів їхніх родин. 

Термін подання візових анкет до візового центру буде визначатися у системі e-konsulat шляхом жеребкування. Після отримання інформації про призначену дату подання документів заявник повинен буде оплатити послуги візового центру. Подати документи можна буде особисто або поштою у визначену дату.

Точна інформація щодо нової процедури подання візових заяв буде доступна ближче до 29 серпня.