Убивством прикордонника на Львівщині зайнялось ДБР

Убивством прикордонника на Львівщині зайнялось ДБР

Смертельне поранення військовослужбовця Мостиського прикордонного загону ДПСУ розслідують слідчі львівського теруправління ДБР. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Збруч.

Смертельне поранення військовослужбовця Мостиського прикордонного загону ДПСУ розслідують слідчі львівського теруправління ДБР. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

«За попередньою інформацією, 18 березня близько 13 години, під час несення служби, 20-річний солдат строкової служби відділу прикордонної служби «Сянки» впритул здійснив постріл з автомату в інспектора прикордонної служби. Після цього він завдав пораненому удар прикладом автомата по голові, від чого інспектор впав на землю. Солдат продовжив бити вже лежачого прикордонника ногами. Зупинили його інші військовослужбовці», – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, поранений військовий помер дорогою до лікарні. Військовослужбовець, зі зброї якого пролунав постріл, затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі теруправління ДБР проводять досудове розслідування за статтею «умисне вбивство» (ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України). У разі доведення вини, солдату-строковику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.