Україна готова збільшувати масштаби співпраці з країнами G7
https://www.kmu.gov.ua/storage/app/uploads/public/5b3/2a5/268/5b32a52687996453437117.jpg

Україна готова збільшувати масштаби співпраці з країнами G7

Україна готова збільшувати масштаби співпраці з країнами G7, – Володимир Гройсман під час зустрічі з Главою МЗС Канади. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Урядовий портал.

Україна готова всебічно нарощувати співпрацю з країнами «Великої сімки» з широкого кола питань – від безпеки до захисту умов гендерної рівності. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з Міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд. Зустріч відбулася в Копенгагені в рамках візиту Глави Уряду України до Королівства Данія і спільної участі у Другій конференції з питань українських реформ.  

«Вдячні за підтримку України в переговорах з міжнародними партнерами та в питанні протидії будівництву газопроводу Північний потік-2», – сказав Володимир Гройсман.

Під час зустрічі було підписано двосторонній документ щодо співпраці в сфері енергетики, зокрема за участі відомої канадської корпорації ICORE NFP.

Довідково 

ICORE NFP – є корпорацією, створеною відповідно до законодавства Канади, яка прагне підтримувати та забезпечувати регуляторні та технічні тренінги, стратегічні консультативні послуги, інформаційні технології, інновації та співробітництво для регуляторів видобувної промисловості енергетичних ресурсів у всьому світі з метою досягнення високого рівня регулювання.