Українська армія за 5 років отримала понад 25 тисяч одиниць зброї - Порошенко

Українська армія за 5 років отримала понад 25 тисяч одиниць зброї – Порошенко

Майже 26 тисяч одиниць зброї та військової техніки отримала українська армія від державного оборонно-промислового комплексу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Прямий”.

Майже 26 тисяч одиниць зброї та військової техніки отримала українська армія від державного оборонно-промислового комплексу. Про це 14 січня повідомив президент України Петро Порошенко у Facebook.

“За останні 5 років ми не просто відродили наші Збройні Сили, а перетворили їх на одну з найбільш ефективних армій у Європі. Вишколені хлопці та дівчата готові у будь-який момент захистити свою країну. І це стало можливим не тільки завдяки високому бойовому духу, а й сучасному потужному озброєнню. Близько 26 000 одиниць зброї та військової техніки отримала наша армія від Державний концерн “Укроборонпром” за весь час військової російської агресії проти України”, – написав президент.

Він наголосив, що Україна продовжувать посилювати бойові спроможності українського війська, аби захистити нашу державу.

Нагадаємо, у грудні президент України Петро Порошенко заявив, що у 2019 році видатки на потреби української армії перевищать 102 мільярди гривень.