Український академічний фольклорно – етнографічний ансамбль “КАЛИНА” (фото/відео)

Український академічний фольклорно – етнографічний ансамбль “КАЛИНА” (фото/відео)

У Києві відбувся святковий концерт з нагоди Дня Києва ансамблю “Ukrainian Folk Group Kalyna“. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог PR менеджера “Ukrainian Folk Group Kalyna” Ірини Куцевалової.

27 травня на головній площі країни відбувся святковий концерт з нагоди Дня Києва. Ансамбль «КАЛИНА» разом з DJDereck запалили ритмічний танцювальний флеш-моб під DJremix пісні «Маруся» за участю волонтерської команди і глядачів.

Чудова організація та настрій панував в день свята.  Вказаний захід відбувся за підтримки Ввіділу мистецтв Департаменту культури КМДА та Агентства по обслуговуванню театральної та концертної діяльності.

Нагадаємо, що Український фольклорно-етнографічний ансамбль “Калина” був створений у 1981 році.

Метою Ансамблю є популяризація та відтворення традиційних обрядів, збереження музичної, вокальної та хореографічної спадщини української народної культури.

Колектив Ансамблю “ Калина” гастролює по Україні та за її межами. Мистецьку майстерність виконавців було відзначено неодноразово на численних конкурсах – “Молоді голоси”, Харків, 1981, Гран-прі , Корея, 1995, Франція, Нант, 1992, лауреат Міжнародного фестивалю «Ніч на Івана-Купала» в м. Круклянки, Польща, 2006р., гастролі у Іспанії, Чилі, Єгипті, Голландії, Німеччині, Італії, Білорусії, Росії, Грузії, Ізраїлю, тощо.

В будь-якому куточку світу, артисти Українського академічного фольклорно-етнографічного ансамблю «КАЛИНА» дарують частинку своєї душі, сповнену добром та любов’ю до рідної України.