Український стрімінговий сервіс Megogo виходить на польський ринок

Український стрімінговий сервіс Megogo виходить на польський ринок

У Польщі запрацювала українська стрімінгова платформа Megogo. Для глядачів сервіс пропонує широкий вибір телевізійних програм та фільмів. Окремо представлений контент українською та українська телепродукція з польським дубляжем. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Megogo − український стрімінговий сервіс, який працює з 2011 року. З того часу компанія вийшла за межі українського ринку і сьогодні працює у 14 країнах світу. А віднедавна й у Польщі. 

Своїм глядачам сервіс пропонує широкий вибір телевізійних шоу, фільмів та серіалів. Платформа надає доступ як до польських (TVN, Polsat, TV Puls, TV4 тощо), так і до українських (1+1, СТБ, Інтер, Новий канал тощо) телеканалів. Також платформа співпрацює з міжнародними телевізійними та медіакомпаніями − BBC, DW, Euronews тощо.

Для польського глядача команда Megogo підготувала українські фільми та серіали з польським дубляжем. Натомість для українців окремо підібрані польські кінострічки з українським перекладом.

Окремий контент підготовлений для українських утікачів від війни. Він включає не тільки фільми та серіали українською, але онлайн-уроки від Міністерства освіти і науки України (ця функція доступна безплатно).

Стрімінговий сервіс пропонує три тарифні плани: «Стартовий» за 9,99 злотих на місяць (доступно 38 телеканалів), «Оптимальний» за 29,99 злотих (доступно 78 телеканалів) та «Максимальний» за 39,99 злотих (доступно 101 телеканал). 

Дивитись фільми на сервісі Megogo можна на сайті сервісу, а також на телевізорах Smart TV, iPad або iPhone, смартфонах і планшетах Android і Windows, медіаплеєрах і приставках Apple TV і Android TV.

А.В.