Українці перемогли в численних спортивних змаганнях у Польщі

Українці перемогли в численних спортивних змаганнях у Польщі

Цих вихідних на території Польщі проходили спортивні змагання, не обійшлось на них і без українців, тож дізнайся, які нагороди вони отримали. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Ценін-Заборни (Великопольське воєводство), 23 червня
28-річний Дмитро Мусіятченко переміг у вуличному забігу на 5 км. Дистанцію він подолав за 14 хв 55 сек, випередивши свого найближчого переслідувача на 4 секунди.

Щецин (Західнопоморське воєводство), 23 червня
Ірина Масник (Тернопіль-Кемпно) стала кращою серед жінок під час Щецинського марафону. дистанцією в 42 км 195 м з міста Поліце до Щецина, подолала за 2 год 55 хв 56 сек.

Гожув Великопольський (Любуське воєводство), 23 червня
26-річний Олексій Обуховський (Вінниця) переміг у вуличному забігу на 10 км Nadwarciańska Dycha. А друге місце, посів також українець 31-річний Павло Олійник (Чернігів) відставши лише на дві секунди.

Ополе (Опольське воєводство), 23 червня
Ірина Геращенко зайняла друге місце серед жінок на турнірі “Опольський фестиваль стрибків”. Хоча вона показала такий же результат, як і переможниця (1 м 86 см), але підкорила планку лише з другої спроби.

Суш, 22 червня (Вармінсько-Мазурське воєводство)
37-річний Данило Сапунов став другим під час змагань з тріатлону Susz Triathlon 2019. Дистанцію загальною довжиною 113 км (1,9 км — плавання, 90 — км велосипед, 21,1 км — біг) він подолав за 3 год 57 хв 42 сек, відставши від переможця на 6 хв.