Укрзалізниця скоротила частоту руху поїздів у польський Холм
http://nashapolsha.com.ua/wp-content/uploads/2018/09/kovel-chelm.jpg

Укрзалізниця скоротила частоту руху поїздів у польський Холм

“Укрзалізниця” на час ремонту колії скоротила кількість щоденних поїздів, що курсують між Здолбуновом і Холмом, з двох до одного. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Наша Польща.

“Укрзалізниця” на час ремонту колії скоротила кількість щоденних поїздів, що курсують між Здолбуновом і Холмом, з двох до одного. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на ЦТС. Крім того, в певні дні маршрут чинного поїзда буде скорочений до Ковеля.

“Зараз на ділянці Холм – Ковель курсує одна пара поїздів.
Друга пара курсувала до 3 вересня”, – прокоментували виданню Rynek Kolejowy в прес-службі польської компанії PKP Intercity. У той же час, маршрут руху тої пари поїздів, що залишилася, буде скорочений по певних днях до Ковеля. Обмеження діятимуть з частотою день через день або два, в період з 19 вересня по 26 жовтня. Такі заходи викликані проведенням ремонтних робіт на коліях “Укрзалізниці”. Нагадаємо, що перший потяг до польського Холм запустили в червні 2017 року.
Потім його маршрут був продовжений до станції Здолбунів. У грудні того ж року “Укрзалізниця” запустила другу пару поїздів в Холм за скороченим маршрутом – з Ковеля. Перша пара курсувала в першій половині дня, друга пара – ввечері.
Фото ілюстративне